ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ CARAMEL10

Τηλ. Παραγγελίες: 210 4444 888

Περιοχή Χρηστών

Λογαριασμός

0 Wishlist

Αγαπημένα

0 Καλάθι

Καλάθι 0,00€

Καλάθι

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
ΜΕΝΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
Αρχική Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΜΕΓΕΘΟΣ Ή ΕΙΔΟΣ)

Ο πελάτης δικαιούται να κάνει αλλαγή σε νούμερο/μέγεθος προϊόντος στο ίδιο είδος ή σε κάποιο άλλο ίσης ή διαφορετικής αξίας συνυπολογίζοντας όποια διαφορά προκύψει. Το συνολικό κόστος της αλλαγής είναι 5,00€ και προκύπτει από τις χρεώσεις επιστροφής και επαναποστολής του είδους με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όταν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (χρησιμοποιεί την παραγγελία για προσωπική χρήση και όχι για επαγγελματική δραστηριότητα), δικαιούται να υπαναχωρήσει μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας,επιστρέφοντας την παραγγελία στην αρχική της κατάσταση με την απόδειξη αγοράς οπότε επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής της (5,00€ τα οποία θα αφαιρεθούν από το σύνολο χρημάτων που θα επιστραφούν) σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 Ν.2251/1994).

Η ευθύνη για τα προϊόντα μετατίθεται στον πελάτη από τη στιγμή που αυτός ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που έχει ορίσει, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.

Η κυριότητα των προϊόντων ανήκει στον πελάτη είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την εταιρία του συνολικού ποσού που οφείλεται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής είτε με την παράδοση τους (όπως ορίζεται παραπάνω), αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

Τυχόν Δήλωση υπαναχώρησης, αποστέλλεται με mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@caramelkids.gr

Αν ο πελάτης υπαναχωρήσει από τη Σύμβαση, η ΕΤΑΙΡΙΑ θα επιστρέψει χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που επιστράφηκε το προϊόν, όλες τις καταβολές που έχουν γίνει από τον πελάτη, εκτός αν τυχόν προκύψουν πρόσθετα έξοδα παράδοσης από τη βασική. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε η πληρωμή της αρχικής συναλλαγής ενώ και ο πελάτης, υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Με την παραπάνω επιφύλαξη, η εταιρία μπορεί να παρατείνει την επιστροφή του ποσού, μέχρι την επιστροφή - παραλαβή των προϊόντων. Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη (έξοδα επιστροφής της μεταφορικής βαρύνουν τον πελάτη αποκλειστικά) σύμφωνα με τις χρεώσεις της μεταφορικής (μέγεθος δέματος, τοποθεσία αποστολής κλπ).

Τυχόν απομείωση της αξίας των προϊόντων, συνεπεία μεταχείρισής τους που αλλοίωσε τηφύση, τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργικότητά τους, βαρύνει τον πελάτη.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ, διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/και να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί την ύλη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης της διεκπεραίωσης μιας παραγγελίας παρότι σας έχει ήδη αποσταλεί η Επιβεβαίωση Παραγγελίας, εφόσον συντρέξουν εξαιρετικές περιστάσεις που καθιστούν αδύνατη την ανταπόκριση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη απέναντι στον πελάτη ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου προσώπου, για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένου της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας και μετά την αποστολή Επιβεβαίωσηςτης Παραγγελίας.

Εξαιρέσεις στο δικαίωμα της υπαναχώρησης

Δεν επιτρέπεται η υπαναχώρηση από τη Σύμβαση, όταν αντικείμενο της παραγγελίας αυτής είναι : Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη τα οποία έχουν εξατομικευτεί και κατασκευαστεί, σύμφωνα με προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τον ίδιο τον πελάτη. Το δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη από τη Σύμβαση, ισχύει μόνον για τα προϊόντα που επιστρέφονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν. Τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, πλυθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί. Δεν υφίσταται υποχρέωση επιστροφής ποσού, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, εάν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημιά. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα δοκιμής του προϊόντος αγοράς, υποχρεούται όμως να μην αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραδόθηκε. Για το λόγο αυτό, πρέπει να δείχνετε τη δέουσα επιμέλεια στα προϊόντα όταν φτάσουν και είναι στην κατοχήσας, σε περίπτωση δε επιστροφής, να χρησιμοποιείτε και να συμπεριλάβετε την αρχική τους συσκευασία, τις οδηγίες και κάθε άλλο έγγραφο και συνοδευτικά του προϊόντος αξεσουάρ του (dustbags, κρεμάστρες, θήκες κλπ). Σε κάθε περίπτωση δε, τα προϊόντα επιστρέφονται με την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή τους. Σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, όπως μαγιό, εσώρουχα ή σφραγισμένα αρώματα και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.