ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ CARAMEL10

Τηλ. Παραγγελίες: 210 4444 888

Περιοχή Χρηστών

Λογαριασμός

0 Wishlist

Αγαπημένα

0 Καλάθι

Καλάθι 0,00€

Καλάθι

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
ΜΕΝΟΥ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
Αρχική Όροι Προωθητικής Ενέργειας

Όροι Προωθητικής Ενέργειας

Όροι Προωθητικής Ενέργειας

Εκπτωτικό Κουπόνι -10%

Το Εκπτωτικό Κουπόνι -10%, με κάθε νέα καταχώρηση ηλεκτρονικής διεύθυνσης email, ισχύει σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (εκτός των προϊόντων που είναι ήδη σε έκπτωση).

Η τμηματική εξαργύρωση του Κουπονιού -10% δεν είναι δυνατή, γίνεται άπαξ, δηλαδή ο χρήστης αγοράζει όσα προϊόντα θέλει, εισάγει τον κωδικό κουπονιού και αυτόματα εφαρμόζεται το ποσοστό έκπτωσης.

Για την χρήση του Κουπονιού -10%, ο χρήστης πρέπει να κάνει σύνδεση στο email και να κάνει αντιγραφή του εκπτωτικού κωδικού που στάλθηκε έπειτα από την εγγραφή του στο newsletter. Κατόπιν μπορεί να γίνει η εφαρμογή του κουπονιού κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο αντίστοιχο πεδίο.

Στην περίπτωση μερικής ή ολικής επιστροφής των προϊόντων η αξία του Κουπονιού -10% δεν επιστρέφεται.

Στην περίπτωση που υπάρξει διαφορά υπολοίπου ποσού λόγω αλλαγής προϊόντων,

ι) το επιστρεφόμενο ποσό προς τον Πελάτη, αναλαμβάνει η εταιρεία να το καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό του Πελάτη

ιι) στο οφειλόμενο ποσό προς την εταιρεία δεν εφαρμόζεται το Εκπτωτικό Κουπόνι -10% και το καταβάλει ο Πελάτης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με πληρωμή μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή των νέων προϊόντων.

Στην τηλεφωνική παραγγελία δεν μπορεί να εφαρμοστεί το Κουπόνι -10%.

Η χρήση κουπονιού -10% δεν μπορεί να συνδυαστεί με τυχόν άλλες προωθητικές ενέργειες.

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να καταργήσει οποτεδήποτε το Κουπόνι -10% χωρίς κατόπιν προηγούμενης ειδοποίησης των μελών. Επίσης, δύναται να προβαίνει σε ακύρωση ή απαγόρευση χρήσης λογαριασμού μέλους κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, σε περίπτωση παράβασης των παρόντων όρων όπως επίσης στην περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις καταστρατήγησης για περισσότερες χρήσης του Κουπονιού -10% πέραν της μίας (1).

Με κάθε εγγραφή για το Εκπτωτικό Κουπόνι -10%, αποδέχεστε τους άνωθεν όρους, τους όρους χρήσης, πολιτική επιστροφών και όρους προσωπικών δεδομένων.